Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 600 g Hartweizengrieß
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 320 g Wasser, lauwarm
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
15
g Hefe
nebo ½ Pck. Trockenhefe
Belag
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Zucchini, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Aubergine, in Stücken (1-2 cm)
- 250 g weiße Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Kartoffelpizza
1h 10min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 godz. 20 min
Vegane Paprika-Tarte
2 godz.
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Gemüsepizza
1h 40min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Linsenbraten
1h 50min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min