Zařízení & příslušenství
百香漬冬瓜
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
百香果 取果肉200 克
-
糖150 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)300 克
-
冰水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
143.5 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
1002.9 kJ /
239.9 kcal
Tuk
3.1 g
Vláknina
7.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
53.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan