百香漬冬瓜
TM5 TM6

百香漬冬瓜

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 百香果 ,取果肉
  • 150 克 糖
  • 500 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 300 克 冬瓜 ,去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
  • 500 克 冰水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1002.9 kJ / 239.9 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
53.5 g
Tuk
3.1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
143.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty