百香漬冬瓜

百香漬冬瓜

3.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 百香果 取果肉
    200 克
  • 150 克
  • 500 克
  • ¼ 茶匙
  • 冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
    300 克
  • 冰水
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 143.5 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 1002.9 kJ / 239.9 kcal
Tuk 3.1 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 53.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...