Zařízení & příslušenství
蒼蠅頭
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 完整食譜
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油30 克
-
蔭豆豉2 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
豬絞肉300 克
-
韭菜花 切小段(寬約0.5公分)250 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
54 g
Kalorie
6018 kJ /
1438 kcal
Tuk
126.4 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
21.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan