Zařízení & příslušenství
炒三鮮
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片30 克
-
乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片75 克
-
花枝 清洗去除內臟,切片200 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
小黃瓜 (約1根),切片110 克
-
蔥 切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.483 g
Kalorie
569 kJ /
139 kcal
Tuk
3.085 g
Vláknina
0.76 g
Sacharidy
7.775 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan