豆豉鯛魚

豆豉鯛魚

4.2 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
    20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎
  • ,切片
    15 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1 枝
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)
    350 克
  • 新鮮九層塔 取葉
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 994.9 mg
Protein 34.6 g
Kalorie 1323 kJ / 316.5 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 67.2 g
Sacharidy 10.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...