豆豉鯛魚
TM5 TM6

豆豉鯛魚

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 15 克 蔭豆豉
    nebo 20 克 豆豉 (乾的),略微壓碎
  • 15 克 薑 ,切片
  • 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)
  • 10 克 新鮮九層塔 ,取葉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1323 kJ / 316.5 kcal
Protein
34.6 g
Sacharidy
10.6 g
Tuk
15 g
Nasycený tuk
67.2 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
994.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty