Zařízení & příslušenství
豆豉鯛魚
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
油15 克
-
20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎蔭豆豉15 克
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 切圈1 枝
-
米酒20 克
-
醬油膏15 克
-
糖¼ 茶匙
-
紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)350 克
-
新鮮九層塔 取葉10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
994.9 mg
Protein
34.6 g
Kalorie
1323 kJ /
316.5 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
67.2 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan