
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 192.9 kcal / 807.1 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 1.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 337.7 mg
Alternativní recepty
Vianinhas
14hod.
Pão mediterrânico de quark e ervas
16hod. 40min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Massa-mãe em pó
24hod.
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de lavrador
16hod. 15min
Botões doces
2hod. 45min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18hod.
Pão branco
15hod.