Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água, mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão branco
15 Std.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pãezinhos de muesli
15h 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min