Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 90 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 240 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 230 g farinha tipo 65
-
10
g malte em pó p/ panificação
nebo 10 g mel - 1 ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de sementes de funcho secas
- 1 c. chá de sementes de alcaravia
- ½ c. chá de coentros em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 372 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 31.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25h 20min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pão de iogurte
14h 50min
Pão Venezia
17u. 10min
Pão de mistura simples
3h 40min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico
2 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão branco
15h