Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 90 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 240 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 230 g farinha tipo 65
-
10
g malte em pó p/ panificação
nebo 10 g mel - 1 ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de sementes de funcho secas
- 1 c. chá de sementes de alcaravia
- ½ c. chá de coentros em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 372 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 31.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Baguetes
15h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura simples
3h 40min
Massa-mãe
360h
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão branco
15h