Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Baguetes
15h
Folar de carnes
2 godz. 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Bijoux de espelta
14h 30min
Bijoux de amendoim e cereais
3 godz. 40 min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Bolo rançoso de Pavia
1 Std. 30 Min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Coroa de espelta
4 Std.
Bolas de Berlim
2 godz. 40 min