
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 251 kcal / 1051 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5hod. 30min
Coroa de espelta
4hod.
Vianinhas
14hod.
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de batata e nozes
15hod. 40min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min
Pão branco
15hod.
Baguetes
15hod.