Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Croissants
2 Std.