Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al formaggio e cioccolato bianco
- 70 g di biscotti secchi
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di cioccolato bianco
- ¼ di stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
Fragole sottovuoto
- 400 g di fragole, a metà
- 2 pizzichi di cannella in polvere (volitelně)
- 2 pezzi di zeste di arancio (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Crema ai frutti rossi
20min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 Min
Yogurt
12 godz.
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Croccante alle mandorle
1h 30min