Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

4.4 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Crema alle nocciole
  • 100 g zucchero
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 150 g di nocciole tostate
  • 300 g di latte intero
  • 2 uova
  • 10 g di farina tipo 00
  • 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
  • 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
  • 100 g zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 4 pesche nettarine a metà
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • amaretti duri, a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 61.5 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 2873.6 kJ / 686.8 kcal
Tuk 34.1 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 87.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...