Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alle nocciole
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di nocciole tostate
- 300 g di latte intero
- 2 uova
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
- 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 pesche nettarine a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- amaretti duri, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2873.6 kJ / 686.8 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 87.9 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 61.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello salato
1 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Caramello liquido
35 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Mele insaporite (400 g)
15 Min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min