
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 248 kcal / 1035 kJ
- Protein
- 2.65 g
- Tuk
- 22.17 g
- Sacharidy
- 9.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de champiñones
20min
Fumet de pescado y gambas
20min
Gazpacho
10min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Vichyssoise
40min
Canelones
1hod. 20min
Puré de patata
50min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Arroz a la cubana
1hod.
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1hod.
Crema de alcachofas
45min
Crema de puerro con parmesano
45min