Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Sacharidy
- 9.41 g
- Tuk
- 22.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
10 Min
Puré de patata
50min
Bechamel
15 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de puerro con parmesano
45min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Vichyssoise
40min
Guisantes con jamón
30min
Alioli
10 Min
Roscón de Reyes
4h
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min