![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A56EF05F-3434-490B-80F3-5B2B497211FD/Derivates/0C2A9503-CED2-4876-86C2-A62A2C942B51.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Sacharidy
- 9.41 g
- Tuk
- 22.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de melón
1 Std.
Gazpacho
10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Alioli
10 Min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 Min
Crema de champiñones
20 min
Arroz a la cubana
1 Std.
Puré de patata
50 Min
Bechamel
15 Min
Vichyssoise
40 Min
Crema de puerro con parmesano
45min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min