Zařízení & příslušenství
山藥豆奶蔬菜濃湯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮山藥 去皮切塊250 克
-
橄欖油2 大匙
-
洋蔥 切絲250 克
-
無糖豆漿470 克
-
水500 克
-
馬鈴薯 切小塊250 克
-
紅蘿蔔 切小塊100 克
-
玉米粒150 克
-
高麗菜 切小片150 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.5 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tuk
8.14 g
Vláknina
5.36 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan