山藥豆奶蔬菜濃湯

山藥豆奶蔬菜濃湯

4.2 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

  • 新鮮山藥 去皮切塊
    250 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 洋蔥 切絲
    250 克
  • 無糖豆漿
    470 克
  • 500 克
  • 馬鈴薯 切小塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 切小塊
    100 克
  • 玉米粒
    150 克
  • 高麗菜 切小片
    150 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.5 g
Kalorie 883 kJ / 211 kcal
Tuk 8.14 g
Vláknina 5.36 g
Sacharidy 30.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...