Zařízení & příslušenství
野菇奶油藜麥燉飯
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
奶油45 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段150 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
藜麥 (黃藜麥)90 克
-
水170 克
-
鹽½ 茶匙
-
白酒20 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.5 g
Kalorie
788 kJ /
210 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
19.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藜麥狂潮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan