Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Hartweizennudeln
- 50 g Pinienkerne
- 70 g Olivenöl
- 1 frische, rote Chilischote, in dünnen Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 691 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Family-Topf
35min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Mediterrane Klößchen
30min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Gnocchi Caprese
20min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min