Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (ca. 1-2 mm), siehe Tipp
- 130 g Rahmspinat, TK, oder Würzspinat, TK, aufgetaut
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Sahne
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, oder 0,5 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3939 kJ / 942 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 2249 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelle Fenchelquiche
40min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Überbackenes Risotto
50min
Grüne Kokos-Pasta
20min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Ravioli-Lasagne
1h
Gemüsetarte
1h
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min