Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Tagliatelle
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne, geröstet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2699 kJ / 644 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min
Bohnen Carbonara
25min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min