
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Tagliatelle
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan in Stücken
- 50 g Pinienkerne, geröstet und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe klein
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 644 kcal / 2699 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45min
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30min
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Veggie Rigatoni al forno
45min