Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Risoni-Nudeln
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Zweige Thymian
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Aubergine (250-300 g), in kleinen Würfeln (5 mm)
- 10 g Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 - 20 g Crema di Balsamico
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Family-Topf
35 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10 min