Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Mangold, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 670 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Frischkäse
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1365 kJ / 326 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Mangold-Gnocchi-Salat
25 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Fenchel-Risotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min