Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 150 g trockener Weißwein
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangoldrisotto
50 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Grünkohlrisotto
40 λεπτ.
Fenchel-Risotto
40 λεπτ.
Grünkohl-Risotto
40 λεπτ.
Grünkohl-Lasagne
1h 10min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 λεπτ.
Fenchel-Risotto
35 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 λεπτ.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min