Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 20 g Butter
- Salz nach Geschmack
- 80 g Ziegenkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangoldrisotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Maronenrisotto
30 Min
Kürbisrisotto
55 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min