Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weißweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h