Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 320 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Rotkohl-Risotto
50min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Erbsen-Risotto
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Fenchel-Risotto
40min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Mangoldrisotto
50min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Grünes Spargel-Risotto
45min