Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Fenchel, in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 720 g Gemüsefond
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 50 g trockener Weißwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2421 kJ / 578 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Kürbisrisotto
55min
Grünkohlrisotto
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Fenchel-Risotto
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Erbsen-Risotto
50 Min