Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2050 克 水
- 200 克 板豆腐 ,切塊(約2公分)
- 300 克 鴨血 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 油
- 2 茶匙 花椒粒
- 100 克 酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾
- 50 克 辣椒醬
- 100 克 豬肉片
- 2 茶匙 香油
- 1 茶匙 白醋 ,依個人口味調整
- 10 克 辣椒油 ,依個人口味調整
- 5 克 青蔥 ,切蔥絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1293.7 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 943.1 mg