Zařízení & příslušenství
麻辣紅白豆腐煲
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
水2050 克
-
板豆腐 切塊(約2公分)200 克
-
鴨血 切塊(約2公分)300 克
-
蒜頭 切片15 克
-
薑 切片10 克
-
油15 克
-
花椒粒2 茶匙
-
酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾100 克
-
辣椒醬50 克
-
豬肉片100 克
-
香油2 茶匙
-
白醋 依個人口味調整1 茶匙
-
辣椒油 依個人口味調整10 克
-
青蔥 切蔥絲5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
943.1 mg
Protein
12.4 g
Kalorie
1293.7 kJ /
309.2 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan