Zařízení & příslušenství
香菇炒莧菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
純芝麻油10 克
-
薑 去皮,切絲30 克
-
莧菜 只取葉子300 克
-
新鮮香菇 切片(約0.5公分)140 克
-
水30 克
-
枸杞 泡軟備用20 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.2 g
Kalorie
254.7 kJ /
60.9 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan