香菇炒莧菜

香菇炒莧菜

2.8 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 純芝麻油
    10 克
  • 去皮,切絲
    30 克
  • 莧菜 只取葉子
    300 克
  • 新鮮香菇 切片(約0.5公分)
    140 克
  • 30 克
  • 枸杞 泡軟備用
    20 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.2 g
Kalorie 254.7 kJ / 60.9 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 9.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...