香菇炒莧菜
TM5 TM6

香菇炒莧菜

2.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 純芝麻油
  • 30 克 薑 ,去皮,切絲
  • 300 克 莧菜 ,只取葉子
  • 140 克 新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)
  • 30 克 水
  • 20 克 枸杞 ,泡軟備用
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖
  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
254.7 kJ / 60.9 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
9.1 g
Tuk
2.8 g
Vláknina
4.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty