鳳梨雞丁

鳳梨雞丁

3.8 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 雞胸肉 切塊(約2公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 蠔油
    5 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 切塊(約2公分)
    150 克
  • 取蔥綠,切段(約2公分)
    15 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 2770.9 mg
Protein 62.6 g
Kalorie 2481.6 kJ / 593.6 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 43.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...