Zařízení & příslušenství
鳳梨雞丁
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 切塊(約2公分)150 克
-
蔥 取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2770.9 mg
Protein
62.6 g
Kalorie
2481.6 kJ /
593.6 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan