Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分)
- 30 克 米酒
- 30 克 醬油
- 5 克 蠔油
- ½ 茶匙 香油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 150 克 鳳梨 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蔥 ,取蔥綠,切段(約2公分)
- 1 茶匙 味醂
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 水
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 2481.6 kJ / 593.6 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 2770.9 mg