Kompatibilní verze
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de framboises fraîches
- 125 g de sucre en poudre
- ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
- ½ pastèque de petite taille
- 100 g d'eau
- 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet kiwi
1 Std. 10 Min
Cocktail concombre-citronnelle-citron vert
3h 30 min
Poptail Cointreau fizz et sorbet à la cerise
3h 10 min
Soupe de framboise aux litchis
1h 15min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3 godz. 15 min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 godz. 25 min
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6 Std.
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h