Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

4.4 14 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions

Suroviny

  • 500 g de framboises fraîches
  • 125 g de sucre en poudre
  • ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
  • ½ pastèque de petite taille
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 6 mg
Protein 2 g
Kalorie 559 kJ / 141 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...