Kompatibilní verze
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de framboises fraîches
- 125 g de sucre en poudre
- ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
- ½ pastèque de petite taille
- 100 g d'eau
- 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nectar de fraise
5 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45 min.
Jus printanier rhubarbe et fraise
45 Min
Jus frais de tomate et pastèque
10 Min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Cocktail 'un été à la campagne...'
10 Min
Limonade de pastèque au citron
10 Min
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6h
Smoothie melon et pêche
10 Min
Smoothie pastèque-fraise
10 Min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min