Kompatibilní verze
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de framboises fraîches
- 125 g de sucre en poudre
- ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
- ½ pastèque de petite taille
- 100 g d'eau
- 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3sa 40 dk
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40min
Salade d'orange au thé et à la rose
5sa 30 dk
Crème fraise rhubarbe
1 godz. 30 min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35min
Banana split
13h
Salade en verrines
15 Min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10 min
Pain perdu aux fraises
40min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min