Risotto funghi e salsiccia

Risotto funghi e salsiccia

4.6 669 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 730 g di acqua
  • 300 g di funghi champignon freschi puliti e in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolla
  • 250 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi (2 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.2 g
Kalorie 3057 kJ / 726 kcal
Tuk 40.6 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 68.9 g
Sacharidy 66.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...