Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 730 g di acqua
- 300 g di funghi champignon freschi, puliti e in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolla
- 250 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi (2 cm)
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3057 kJ / 726 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 68.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto ai funghi
35min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto ai funghi porcini
35min