Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
nebo 20 g di funghi secchi, fatti rinvenire in acqua tiepida e strizzati - 160 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
-
460
g di brodo vegetale
nebo 460 g di acqua calda (non bollente) + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 10 g di burro
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto carciofi e speck
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto ai funghi
30min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto funghi e scamorza
45min
Risotto ai funghi
35 Min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min