Risotto ai funghi (per 2 persone)

Risotto ai funghi (per 2 persone)

4.6 782 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    20 g di funghi secchi, fatti rinvenire in acqua tiepida e strizzati
  • 160 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 460 g di brodo vegetale
    460 g di acqua calda (non bollente), + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • 1 pizzico di sale (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 65.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...