Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salsicce di maiale, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Polpette alla calabrese
50 min
Polpette al sugo
50 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Costine in umido
1 godz. 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ragù bianco
1 godz. 20 min
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min