Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.2 311 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 27.5 mg
Protein 13 g
Kalorie 2047 kJ / 489.8 kcal
Tuk 13.3 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 79.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...