Risotto ai funghi
TM5 TM31 TM6

Risotto ai funghi

4.1 (247 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2047 kJ / 489.8 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
79.8 g
Tuk
13.3 g
Nasycený tuk
7.3 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
27.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty