Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
- 360 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2047 kJ / 489.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 79.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 27.5 mg
Alternativní recepty
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto ai funghi porcini
35min