Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
nebo 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo alla puttanesca
45min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min