Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
nebo 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo al tonno
45 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo classico
55 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min