Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo, pelados
- 120 g de cebolla blanca, en gajos
- 30 g de aceite de oliva
- 180 g de jitomate guaje, sin semillas y en cubos (aprox. 3 piezas)
- 200 g de puré de tomate
- 100 g de kale, sin tallos y en trozos
- 200 g de calabacitas, en cubos (aprox. 2 piezas)
- 1200 g de agua
- 1 - 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 210 g de garbanzo, enlatado, escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 551 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 357 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de verduras y albóndigas
40 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de verdolagas
50min
Crema de ejotes con verduras
35min
Sopa de setas
35min
Tortitas de haba
2h
Pozole de setas
1h
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min
Enchiladas poblanas veganas
40 min