Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo, pelados
- 120 g de cebolla blanca, en gajos
- 30 g de aceite de oliva
- 180 g de jitomate guaje, sin semillas y en cubos (aprox. 3 piezas)
- 200 g de puré de tomate
- 100 g de kale, sin tallos y en trozos
- 200 g de calabacitas, en cubos (aprox. 2 piezas)
- 1200 g de agua
- 1 - 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 210 g de garbanzo, enlatado, escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 551 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 357 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Boloñesa de lentejas
35min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Quinoa con ejotes
30min
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Verduritas en salsa cacahuate y chile de árbol seco
40min
Sopa de setas
35min
Sopa de coliflor y garbanzos
50 min
Tinga de col
35min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Sopa de frijol con quinoa
1h