Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de jengibre, pelado, en rebanadas (3 mm)
- 1 diente de ajo
- 70 g de miel
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 70 g de salsa de soya
- 600 g de filete de salmón fresco, limpios, cortados en trozos (aprox. 3 cm x 5 cm x 2 cm)
- 80 g de cebolla, reducido a la mitad
- 30 g de aceite vegetal
- 500 g de chícharos congelados
- 400 g de agua
- 200 g de leche de coco
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- 5 cda de ajonjolí tostado
-
50
g de brotes
nebo 50 g de lechuga escarola, en rebanadas finas (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1362.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min
Bowl de atún y aguacate
50 Min
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40 Min
Pescado a la Veracruzana
30 Min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35 Min
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1 Std.
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Ensalada de pasta de verano
30 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1h 30min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 Min