Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1205 kJ / 287 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 966 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barbacoa de hongos
30 min
Tabule de quinoa
10 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Verduritas en salsa cacahuate y chile de árbol seco
40 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Fajitas de tofu y verduras
25 min
Tinga de col
35 min
Sandwich de verduras
30 min
Chiles güeros rellenos
55 min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Pimientos rellenos de quinoa
1 Std.
Nopalitos con guajillo y elote
30 min