Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1205 kJ / 287 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 966 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barbacoa de hongos
30 min
Quinoa con ejotes
30 min
Hongos al pastor
20 min
Noodles con ejotes
40 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Entomatadas de jamaica
50min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45min
Ensalada de garbanzo
10min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Coctel de champiñones
20 min