Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Emmentaler, in Stücken
Spinatspätzle
- 100 g Wasser und Wasser zum Garen der Spätzle
- 300 g frischer Blattspinat, grob gehackt
- 350 g Mehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz und Salz zum Garen der Spätzle
- Öl zum Einfetten
Champignonsauce und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
-
30
g Rapsöl
nebo 30 g Butter - 250 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2953 kJ / 705 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 godz. 45 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Pilz-Lasagne
2h 30min