Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 50 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 200 g di chicchi di quinoa (cottura: 20 minuti)
- 500 g di broccoli, il gambo generosamente pelato, tagliate a metà per la lunghezza, a fette (1 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, bianchi o marroni, tagliati in quattro o in sei a seconda della dimensione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1752 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Chips croccanti con guacamole
1h
Sformato di lenticchie
1 godz. 55 min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min