蔥燒排骨

蔥燒排骨

4.4 26 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 紅糖
    50 克
  • 10 克
  • 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
    600 克
  • 醬油
    40
  • 40 克
  • 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
    1000 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 29.3 g
Kalorie 1728 kJ / 413 kcal
Tuk 16.5 g
Sacharidy 27.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...