蔥燒排骨
TM31 TM5 TM6

蔥燒排骨

4.4 (26 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 紅糖
  • 10 克 油
  • 600 克 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
  • 40 醬油
  • 40 克 水
  • 1000 克 蔥, 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1728 kJ / 413 kcal
Protein
29.3 g
Sacharidy
27.8 g
Tuk
16.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty