Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 薏仁, 浸泡2-3小時
- 700 克 水
- 200 克 小排骨, 先以熱水川燙
- 300 克 冬瓜, 去皮去籽、切塊
- 1 茶匙 米酒
- 1 小撮 鹽
- 新鮮香菜, 裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 22.33 g
- Sacharidy
- 19.87 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 2 g