Zařízení & příslušenství
薏仁冬瓜排骨湯
Příprava 2hod.
Celkový 2hod. 50min.
2 人份
Suroviny
-
洋薏仁 浸泡2-3小時50 克
-
水700 克
-
排骨 (小), 先以熱水川燙200 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊300 克
-
米酒1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.33 g
Kalorie
1513 kJ /
361 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
19.87 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中西式湯品
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan