Zařízení & příslušenství
家常蔥爆蝦
Příprava 30min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
油2 茶匙
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段,分蔥白和蔥綠2 根
-
草蝦 剪去頭鬚腳,去腸泥300 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 或依個人口味調整¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22 g
Kalorie
561 kJ /
154 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan