家常蔥爆蝦

家常蔥爆蝦

4.7 37 rating
Příprava 30min.
Celkový 45min.
3 人份

Suroviny

  • 2 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 切段,分蔥白和蔥綠
    2 根
  • 草蝦 剪去頭鬚腳,去腸泥
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 或依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22 g
Kalorie 561 kJ / 154 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 1.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...