Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Wasser
- 500 g Buttermilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
200
g Prinzessbohnen, frisch, in Stücken (2-3 cm)
nebo 200 g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (2-3 cm) - 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Pilz-Gemüse-Topf
35min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min