Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Kohlrabi, groß, geschält (ca. 400 g), in 4 Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- ½ TL Chiliflocken
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Jalapeño Chili aus dem Glas, abgetropft
- 4 Eier
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 50 g fettreduzierte Sahnealternative (z. B. Rama Cremefine zum Kochen 7 %)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1h
Zucchinispaghetti mit Frischkäsesauce
35min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Paprika-Omelette Jägerart
45 min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Spargel-Omelette
50min
Grünkohl-Omelette
35min
Brokkoli-Omelettes
35min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min