Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 10 g Butter
- 180 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wasser
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Porree, längs halbiert, in dünnen Ringen
- 140 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 35 g geräucherter Schinken, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1092 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Butternuss-Kürbis-Suppe mit Ravioli
35 Min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Rotkohlcremesuppe
40min
Wirsing-Käse-Suppe
45min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Chicorée-Cremesüppchen
35 Min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min