Zařízení & příslušenství
Mushroom Ragu with Zoodles
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
521.8 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eating Well Healthy Gut
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1hod. 10min.
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1hod. 15min.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Chickpea Ratatouille
1hod.
Root Vegetable Gratin
1hod. 25min.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min.
Caprese Egg White Omelet
20min.
Mushroom Taco Filling
35min.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min.
Mediterranean Chicken
35min.