Zařízení & příslušenství
Mushroom Ragu with Zoodles
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
521.8 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eating Well Healthy Gut
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1hod.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min.
Mushroom Fettuccini
40min.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min.
Lentil Salad
35min.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min.
Cauliflower Steaks
45min.
Southwest Quinoa
40min.