Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
nebo 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1891.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palitos crujientes con semillas
30min
Bolitas de pan con aceitunas
45min
Crackers al romero
1h 15 min
Panecillos de agua
2h
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Medias noches
1h 20 min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Pizza gorda con masa crujiente
1h 30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min