
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
nebo 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 350 kcal / 1464 kJ
- Protein
- 12.3 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 1891.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Yogur de soja en Varoma
12hod. 15min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13hod.
Roscón de Reyes
4hod.
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1hod.
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14hod.
Pizza arcoiris
2hod. 10min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2hod. 10min
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3hod. 20min
Bol al gusto con salsa de legumbres
30min
Bollitos de aceite
40min