Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de sucre en poudre
- 160 g d'eau
- 2 pincées de cardamome en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 400 g d'ananas frais (½ ananas), coupé en dés de 1,5 cm de côté env.
-
150
g de lait
nebo 150 g de crème de coco - 1 brin de coriandre fraîche, équeuté
- 50 g d'amandes décortiquées, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 305 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45 Min
Sauce raïta aux fruits
10 Min
Chutney aux raisins
25 Min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Crumble de figues à la noisette
45 Min
Tarte abricot-pistache
1 Std. 15 Min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 Std. 5 Min
Perles du Japon à la grenade
30 Min