Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chou vert frisé moyen (1,5 kg)
- 500 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 4 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
- 600 g de blette (vert et côtes), coupées en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais (gros bouquet), effeuillé
- 2 bouquets d'oseille, nettoyés et coupés en morceaux
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, grossièrement émincé
- 5 œufs
- 200 g de jambon cuit (le talon), coupé en dés (1 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 890 kJ / 214 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Colcannon irlandais
1h 10min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Farçou
2 Std. 20 Min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Fèves fraîches à la catalane
3h