Farci charentais

Farci charentais

3.9 19 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

  • 1 chou vert frisé moyen (1,5 kg)
  • 500 g d'eau
  • 3 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 300 g d'oignons coupés en quatre
  • 4 gousses d'ail pelées et fendues en deux
  • 600 g de blette (vert et côtes), coupées en morceaux
  • 1 bouquet de persil plat frais (gros bouquet), effeuillé
  • 2 bouquets d'oseille nettoyés et coupés en morceaux
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche grossièrement émincé
  • 5 œufs
  • 200 g de jambon cuit (le talon), coupé en dés (1 cm)
  • du sel
  • du poivre moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17 g
Kalorie 890 kJ / 214 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...