Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1559 kJ / 375 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Pesto persan
10 min
Curry de noix de cajou
1h 15min
Focaccia poire et gorgonzola
2 Std. 20 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min