Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1559 kJ / 375 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 godz.
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Pesto d'algues nori
20min
Fregola aux coques et petits pois
50min
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Gâteaux de champignons
1 godz. 15 min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Tatin de poireau
55min
Glace au yaourt, miel et pignon
12 godz. 15 min