Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1559 kJ / 375 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1h 15min
Tatin de poireau
55min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1u.
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Houmous de carottes rôties
40min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1u. 20min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Confit d'oignons
30min