Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
La garniture
- 500 g d'eau
- 350 g d'asperges vertes, coupées en deux dans la longueur
- 220 g de ricotta
- 10 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 6 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- du sel
- ½ botte de ciboulette fraîche et ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2344 kJ / 561 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 Min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto tout vert
40 Min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tatin d'oignons au thym
2 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min