孜然洋葱炒肉丝

孜然洋葱炒肉丝

4.3 45 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    25 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 洋葱 切丝,0.5厘米
    200 克
  • 老抽
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 252.5 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 894.3 kJ / 213.8 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...