Zařízení & příslušenství
孜然洋葱炒肉丝
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
生抽25 克
-
孜然粉1 茶匙
-
油30 克
-
洋葱 切丝,0.5厘米200 克
-
老抽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
252.5 mg
Protein
16.2 g
Kalorie
894.3 kJ /
213.8 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína